Λοιπές Χώρες

Μαρόκο

Το Μαρόκο είναι μια αραβική, μουσουλμανική χώρα της Βόρειας Αφρικής. Το πολίτευμά του είναι η Συνταγματική Μοναρχία και ο πληθυσμός του ανέρχεται σε περίπου 35.200.000 κατοίκους. Το Μαρόκο λειτουργεί περισσότερο ως περιφερειακό κέντρο για την προώθηση και ανάπτυξη του εμπορίου, των κατασκευών, των πωλήσεων, καθώς και για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών πληροφορικής, οι οποίες φτάνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή αλλά και την Ανατολική Ευρώπη.

Αυστραλία

Η Αυστραλία έχει έκταση 7,7 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων, με 25 εκατομμύρια περίπου κατοίκους, και βρίσκεται στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού. Έχει επιλεγεί από πολλές αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες ως ένας από τους καλύτερους επενδυτικούς προορισμούς, λόγω του εξελιγμένου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένου του υψηλά εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού, των υγιών χρηματοπιστωτικών συστημάτων και της συνολικής υλικοτεχνικής υποδομής.

Αίγυπτος

Η Αίγυπτος βρίσκεται σε μια σημαντική γεωγραφική θέση, η οποία γεφυρώνει τις τρεις ηπείρους της Ασίας, της Αφρικής και της Ευρώπης και υφίσταται ως η πύλη προς τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου μέσω των ευνοϊκών και περιφερειακών εμπορικών συμφωνιών. Αποτελεί το κέντρο μιας ευρύτερης περιοχής 800 εκατομμυρίων ανθρώπων και ένα κομβικό σημείο για τις θαλάσσιες μεταφορές του κόσμου συμπεριλαμβανομένων των εμπορικότατων λιμένων της Μεσογείου και της Κόκκινης Θάλασσας.